2014. január 9., csütörtök

Suunto D4i Novo búvárkomputer bemutató
A Suunto D4i modelljét idén egy újabb komputer a D4i Novo váltja fel. Az újdonság azonban most inkább csak rácfelvarrásnak nevezhető, és nem egy vadonatúj modellnek.
Mégis, mi változott pontosan? Könnyű összefoglalni: a külcsín. Igaz a belbeccsel eddig sem volt különösebb gond. Valószínűleg úgy gondolták a Suunto-nál, hogy nem árt egy kis külső frissítés, új színek, satöbbi...

Az új szilikon óraszíj ráadásul hihetetlenül lágy és kényelmes viselet, a csuklón kellemesebb érzet kelt, mint az előző gumi szíj. Az élénk színezetű óraszíjak és házak határozottabb megjelenést nyújtanak, mint az előd színes betétekkel tarkított modelljei. Egyelőre fekete, fehér, kék, és lime színek között választhatunk. Ezen felül a műanyag gombokat polírozott fémre cserélték, ami lehet fekete, vagy króm színezetű is a komputer színétől függően. Ugyanez a polírozott fém köszön vissza az órakereten és a csatokon is.

A Suunto D4i Novo tehát továbbra is remek választás lehet a presztízs kategóriában keresőknek, egyszerű kezeléssel, megbízható működéssel és kiváló terméktámogatással. A Novo tartalmazza az elődnél már megszokott három merülési üzemmódot (levegő, nitrox és szabadtüdős), a teljesértékű óra funkciókat, merüléstervezést, mátrix kijelzőt, az opcionális rádiós jeladót, a pc/mac interfészt és a Suunto saját internetes közösségi felületéhez, a Movescount-hoz történő csatlakozás, illetve adatmegosztás lehetőségét.

Ízlésekről ugyan nincs mit vitázni, de nekem tetszik az új külső... Neked mi a véleményed?


Forrás: Simply Scuba BlogSuunto