2011. június 24., péntek

Búvárok nemzetközi összefogása az óceánokért




A Project AWARE alapítvány a búvárok eddigi legnagyobb nemzetközi összefogását mozdítja elő, melynek célja nem is lehet más, mint az óceánok védelme

A víz alatti természetvédelem elmúlt két évtizede bebizonyította, hogy az óceánok és tengerek védelmében a búvárok sokat tehetnek. Nevezhetjük őket "óceánharcosoknak" is, akiknek tábora ma már milliós nagyságrendű. Az alapítvány hitet tesz amellett, hogy közös fellépéssel jelentős eredmény érhető le, mely hozzásegíthet az óceánok megmentéséhez.

A méreteit tekintve eddig példa nélkül álló nemzetközi összefogást a Project AWARE új programokkal és online segédeszközök gazdag tárházával támogatja. Cselekvésre buzdít minden búvárt a saját közösségén belül, hogy végre tartós, pozitív változás következzen be az óceánok védelme ügyében.

A kampány jelenleg két fő témára összpontosít - Veszélyben a cápák és a Tengeri hulladékok ügyére. Valójában ennél több természetvédelmi kérdés is fenyeget egyszerre, azonban most csak erre a két súlyos problémára koncentrálnak, ahol a búvárok egyedülálló helyzete lehetővé teszi, hogy közvetlenül és pozitívan befolyásolják a valódi és hosszútávú változásokat.



Együtt újragondolhatjuk a lehetőségeket és megoszthatjuk egymással pozitív jövőképünket a tengerekről, óceánokról. Gyere és csatlakozz te is ahhoz a több ezer búvárhoz, akik tényleg tenni szeretnének valamit a tengerek védelmében!

Kíváncsi vagy a részletekre? Látogass el a Project AWARE honlapjára!


Ha tetszett a cikk, kérlek fűzz hozzá megjegyzést, esetleg iratkozz fel az RSS csatornára, hogy legközelebb már a kedvenc hírolvasódba kapjad a legfrissebb bejegyzéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése