2011. június 1., szerda

Akciós búvárfelszerelések

Júniusban egy súlyintegrált mellény és két remek búvárruha az akciós felszerelések között, akár 40% árelőnnyel!


Aquaride
Az Aquaride súlyintegrált búvármellény az utazó és a professzionális használatra készült modellek jellemzőit egyesíti magában. Megfelelő méretű légtérfogat, egyszerűsített hevederzet és a felhasznált anyagok minősége teszi érőssé, ugyanakkor könnyűvé is.

Aquaride

Az Aquaride-ot a azoknak a szabadidős búvároknak ajánlom, akik a "jolly joker" mellényt keresik, olyat, amelyikkel szinte bármilyen körülmények között lehet merülni, eléggé könnyű az utazásokhoz, elegendő felhajtóerővel rendelkezik és még a kényelem terén sem kell kompromisszumot kötni.

XS, S, M, L, XL méretekben

Eredeti ár: 128.520,- Ft

Akciós ár: 75.900,- Ft (kedvezmény: -41%)


Lontra HF
A Lontra HF 7 mm-es overál a Cressi vizes ruha kínálatának csúcsmodellje. Nagyon kényelmes viselet, csúcsminőségű Ultraspan neoprénből készül, mely extrém módon képes nyúlni, gyakorlatilag a szakadás veszélye nélkül. Az fokozott hőszigetelés érdekében egy speciális réteggel (Helioflex) vonták be a neoprén belső részét, amely az öltözést is nagyon megkönnyíti. A háton függőlegesen elhelyezett Tizip száraz cipzár és a dupla csukló, illetve boka mandzsetták lényegében megszüntetik a víz ki-be áramlását. Az overál kiegészíthető 5 mm-es csuklyás felsővel és külön csuklyával is, így még az igen hideg vizekben sem kell fáznunk. Ez a HF jelzésű modell már nincs a kínálatban, kifutó, outlet termék.

Lontra HF 7 mm

Férfi modell, XXL méretekben

Eredeti ár: 96.250,- Ft

Akciós ár: 55.900,- Ft (kedvezmény: -42%)


Diver
A kínálat legismertebb modellje, a tavalyi évben technikailag és esztétikailag is frissítették, megújították. Hagyományos 5 mm-es, plüssel bélelt neoprénből készült overál csuklyával, elöl cipzárral. Az anatómiai szabású lábrészeknek köszönhetően természetes, és nem túl megerőltető az uszonyozó mozgás benne.

Diver 5 mm

Férfi, női és gyerek modellek minden méretben

Eredeti ár: 48.060,- Ft

Akciós ár: 34.900,- Ft (kedvezmény: -27%)

Aquaride súlyintegrált búvármellény >>
Lontra HF búvárruha, 7 mm >>
Diver búvárruha, 5 mm >>
(a linkekre kattintva a Vatera piacterén részletesebb leírással is megtalálod a cuccokat)

Az akciós ajánlat 2011 június 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése