2011. március 25., péntek

Cressi 2011-es újdonságok 4. - Ruhák

Szerencsére jellemző a Cressi-re, hogy folyamatosan megújítja és bővíti ruhakínálatát.

A 2011-es évben négy ruha is megújult. Az Atlantis félszáraz, a Lontra, a Comfort Plus, valamint a Facile nedves ruhák mind Helioflex belső réteget kaptak, amivel csak tovább fokozták az eddig is jó hőszigetelésüket. Ezen kívül erősebbre és rugalmasabbra cserélték a váll- és térd koptató betéteket is. Mind a négy ruha nagyon finom és szuper rugalmas High Stretch neoprénből készül, a jobb vízzárás érdekében a végtagoknál dupla mandzsettával. A kényelmet fokozza, hogy a Lontra külső mandzsettáin cipzár is segíti az öltözést. A Medas modell női változatát idén teljes egészében újraszabták, amivel ismét egy nagyon tetszetős ruhát alkottak.

Medas Lady

A mindenféle vízi sporthoz ajánlott, káros UV sugárzást is elnyelő, népszerű Rush Guard (lycra) pólók női és gyermek modelljei idén változatlanok maradtak, a férfiaké viszont új kék színösszeállítással bővült.

Ugyan nem búvárruha, de ide tartozik, hogy egy teljesen új termékekkel bővültek az úszó felszerelések. A sikeres Diva és Fire női úszók mellé idén elkészítették a Termico női úszódresszt. A 2 mm vastag, elöl cipzáros úszó is a búvárruhák High Strech neoprénjéből készül.

Az összes búvárruha megtekinthető a Cressi honlapján.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése