Búvártúra és nyaralás az Isztrián

Sv. Marina az Isztrián

Az Isztriai-félsziget víz alatti tájainak kalandos felfedezésre csábítalak. Gazdag és változatos élővilág, számtalan víz alatti zátony és fal, barlang és hajóroncs vár rád. Profi búvárbázis háttér áll rendelkezésre nemcsak a stresszmentes merüléshez, de a búvártanfolyamokhoz is. Magyar nyelvű oktató, barátságos személyzet, ellenőrzött állapotú felszerelések, 12 fős búvárhajó, nagyteljesítményű kompresszorok és 150 000 literes légtartály-rendszer gondoskodik arról, hogy a lehető legkevesebbet kelljen várakozni a búvárpalackokra még főszezonban is. Gyere és merülj velünk a kék Adria szépséges víz alatti birodalmában!Merülőhelyek


Itt nemcsak lehet, de érdemes is partról merülni, ezen kívül hajóval olyan további merülőhelyek érhetők el, ahol minimális a búvár terhelés és ez az élővilágon is meglátszik.

✓ partról 3 zátony, illetve sziklafal merülhető akár 40 méteres mélységig
 tengeri angolna, polip, sziklahal, csikóhal, tintahal, nagy durbincs-, és korallsügér rajok
✓ víz alatti boltív, átjáró, kehelykorall szőnyegek és legyezőkorallok
 víz alatti Madonna szobor és ókori mellszobrok 
✓ egy barlang 18 méteres mélységben, rengeteg halivadékkal, rákokkal és szivacsokkal
✓ a LINA egy 1914-ben elsüllyedt olasz teherhajó, 70 méter hosszú, 9 méter széles, az orr 28 méteren van. Az egész hajó nagyon jó állapotban maradt meg, a rakodótérbe is be lehet úszni.Ezen kívül az Isztriai félszigeten természetesen még rengeteg merülőhely található, nagyjából 70 különböző parti- és hajós merülőhelyről tudok információval szolgálni, ezekből 23 hajóroncs.
Program


Igény és búvár tapasztalat szerint egyénileg alakítható:

✓ parti- és hajós merülések
kezdő és haladó búvártáborok
✓ búvár rutinszerzés, ismeret felfrissítés
✓ gyerek búvártábor már 8 éves kortól
✓ specialitás búvárkurzusok (nitrox, mélymerülő, roncsmerülő, szárazruhás búvár, stb.)Itt a nem búvárkodók sem fognak unatkozni, hiszen az Isztriai félsziget kristálytiszta tengeréről, makulátlan strandjairól és festői mediterrán falvairól ismert, így aztán egy sor aktív programlehetőség kínálkozik.

✓ városnézés
✓ trekking túra
✓ bicikli túra
✓ hajókirándulás
✓ búvárkodás kipróbálása


Hol leszünk


Sv. Marina, a hajdanvolt isztriai halászfalu egy eldugott kis öbölben, a bájos Labin városkától nem messze található. Gyönyörű kilátás nyílik a Kvarner-öbölre és a környező vidékre egyaránt, érintetlen szépségű tengerparti környezetet képzelj el. Fedezd fel magadnak a mediterrán érzést, relaxálj a hullámok morajlására, vagy egyszerűen csak gyönyörködjél a naplementében. A környék víz alatti világa is lenyűgöző, melynek felfedezéséhez Sv. Marina igen népszerű kiindulási pontnak számít, ráadásul itt található az egyik legjobb adriai búvárbázis is (többszörös Tauchen búvármagazin közönségdíj).Elhelyezés önálló 2+2 fős, vagy egy nagyobb apartman 2 ágyas szobáiban. Az apartmanok tiszták és jól felszereltek, csak az éléskamrát kell feltölteni. Távolság a legközelebbi bolttól 100, a tengertől 200 méter.

Sveta Marina apartman


Csomagajánlat (szállás + merülés)


✓ 7 éj kétágyas szobában önellátással
✓ 5 nap/12 merülés

Részvételi díj: € 284/fő*-től

*(A csomagárban 7 éjszaka apartman kétágyas szobában, önálló parti merülések, töltött palackok, ólmok és a búvárbázis regisztrációs díja van benne. Nincs benne: a biztosítás, üdülőhelyi adók, merülésvezetés és a további búvárfelszerelések bérlése)

További kedvezményes csomagajánlatokkal, búvártáborokkal kapcsolatos egyéni ajánlatokért keress bizalommal!

Időpontok - 2018


(8 nap/ 7 éj, vasárnap-vasárnap)

július 29- augusztus 5. - még vannak szabad helyek
augusztus 5- 12. - még vannak szabad helyek
augusztus 12- 19. - még vannak szabad helyek
augusztus 19- 26. - még vannak szabad helyek
augusztus 26- szeptember 2. - még vannak szabad helyek
szeptember 2 -9. - még vannak szabad helyek

Megtisztelő érdeklődésedet az alábbi elérhetőségeimen várom, hívj vagy írj bizalommal most!


Kerekes Szilárd
búvároktató
UEF - OWSI 0058H

06 30 297 1345
mail@buvarmester.com


Kapcsolódó tartalmak:
Horvátország búvárszemmel >>
TOP 7 merülőhely Sveta Marina mellett >>
5 érdekes roncs az Isztrián >>