Kezdő búvártábor az Isztrián


Mit szólnál egy tengeri vakációhoz, ami csak a merülésről szól? 
Egy hét aktív pihenés, kaland és merülés tökéletes biztonságban, hivatásos oktatóval - ez a búvártábor

A búvártábor egy jól bevált tengerparti program, kedvelt formája a merülés elsajátításának. Büszke vagyok rá, hogy a résztvevők később, már nem kezdőkként is visszajárnak ide merülni. Bízom benne, hogy Te is jól fogod magadat érezni és jövőre már barátként üdvözölhetjük egymást a tengerparton.

A búvártáborban:
✓ búvárkodás akár előzetes tapasztalat és kötöttségek nélkül
✓ fókuszban a gyakorlat, gyorsabb és jobb fejlődés
✓ limitált létszám, hetente legfeljebb 3-4 fő
✓ új élmények, kalandok, hasonló érdeklődésű emberek
✓ gyönyörű, természetes, stresszmentes környezetProgram


1. nap - Érkezés, a szállás elfoglalása után részletesen átbeszéljük a heti programot, majd mediterrán üzemmódra hangolódás, pihenés :)
2. nap - A szabadtüdős programmal kezdünk. Délelőtt és délután is egy-egy órás gyakorló merülés lesz, parti elméleti képzéssel és demonstrációval kiegészítve.
3-6. nap - A légzőkészülékes program is napi 1-1 merülésből áll, amit az önálló felkészülés áttekintése, parti elméleti képzés és gyakorlati bemutatók egészítenek ki. Az első 4 merülésen a merülés alapjait sajátítod el sekély vízben (1-5m). A további merülések már mélyebbek lesznek (5-18 m), és mindig valami újat fogsz megtanulni. A hatodik nap délutánján lesz lehetőség vizsgázni.
7. nap - Már búvárként merülhetsz, vagy pihenhetsz is - ahogy tetszik
8. nap - Hazautazás
Hol leszünk


Sv. Marina, a hajdanvolt isztriai halászfalu egy eldugott kis öbölben, a bájos Labin városkától nem messze található. Gyönyörű kilátás nyílik a Kvarner-öbölre és a környező vidékre egyaránt, érintetlen szépségű tengerparti környezetet képzelj el. Fedezd fel magadnak a mediterrán érzést, relaxálj a hullámok morajlására, vagy egyszerűen csak gyönyörködjél a naplementében. A környék víz alatti világa is lenyűgöző, melynek felfedezéséhez Sv. Marina igen népszerű kiindulási pontnak számít, ráadásul itt található az egyik legjobb adriai búvárbázis is.

Sv. Marina

Helyben apartmanos szállásunk van. A lakás tiszta, rendes, jól felszerelt, csak az éléskamrát kell feltölteni. Tengerpart, bolt, tavernák, minden sétányi távolságra van, az autó akár egész héten a parkolóban maradhat.

Sv Marina apartman

Búvártábor ajánlat

✓ 7 éjszaka szállás, kétágyas szobákban
✓ kezdő búvártanfolyam programja (OWD)
✓ 8 palackos merülés
✓ búvárfelszerelés bérlése
✓ tankönyv és oktatási csomag

Csomagár csak: € 460/fő*

(*A csomagárban: 7 éjszaka kétágyas szobában, csoportos kezdő búvártanfolyam programja, 5 nap elméleti és gyakorlati búvároktatás, 8 palackos merülés, komplett búvárfelszerelés bérlése, töltött palackok, teljes tananyag és merülési napló. 
Nincs benne: üdülőhelyi adók, biztosítás. A búvártanfolyam elméleti és gyakorlati vizsgája opcióban választható. Ha ezt kéred, akkor további € 33 költség lesz még, ami tartalmazza a nemzetközi búvárigazolvány díját is.) 

Időpontok


(8 nap/ 7 éj, vasárnap-vasárnap)

2017. augusztus 6-13. - még két szabad hely van!

Megtisztelő érdeklődésedet az alábbi elérhetőségeimen várom, hívj vagy írj bizalommal most!

Kerekes Szilárd
búvároktató
UEF - OWSI 0058H

06 30 297 1345
mail@buvarmester.com