2014. augusztus 30., szombat

Bemutató: Nano maszk

A NANO jelenleg a világ legkisebb belső térfogattal rendelkező búvármaszkja





A Cressi új maszkja készülékes és szabadtüdős merülésekhez egyaránt jól használható. Belső térfogata hihetetlenül pici, mindössze 83 cm3 (kábé hat evőkanálnyi folyadék fér el benne!), ezért ennek kiegyenlítése nem igényel különösebb odafigyelést, még a szabadtüdős búvároknak is csak nagyon kevés levegőt kell erre a manőverre "elpocsékolniuk". Míg a belső térfogat igen kicsi, addig a látószög - a csepp alakú biztonsági üveg lencséknek köszönhetően - elég nagy. Az anatómiai maszkpánt a finombeállítású rugalmas csatok segítségével kényelmesen és pontosan a fej méretére állítható. Mivel a maszk egyébként is kis méretű ezért az ellenállása is kicsi, a búvár könnyedén siklik vele a vízben.

NANO Crystal - kristály-szilikon szoknyával

A NANO-nak két változata van, a különbség a szilikon szoknya anyagából adódik. A Crystal verzión a Cressi exkluzív szabadalmát, a kristály-szilikon szoknyát találjuk, amely különösen lágy, olyan áttetsző mint az üveg és hosszabb idő elteltével sem sárgul meg, ellentétben a hagyományos átlátszó szilikonokkal.
A Black verzió természetesen a fekete változatot takarja, a szoknya itt 100% csúcsminőségű puha fekete szilikonból készül. Ennek a változatnak a kerete csak fekete lehet, de választható fekete, zöld, vagy barna betétekkel is. További újdonság, hogy ez a változat idén már HD lencsével is kérhető, ami fölerősíti a víz alatti látvány színét és élességét.


NANO Black - fekete szilikon szoknyával

Ahogyan az elején már szó esett róla, a Cressi legújabb búvármaszkja, elsősorban komfortja miatt, mindenfajta merüléshez és búvárnak jó szívvel ajánlható, de talán a szabadtüdős merülők fogják igazán értékelni a pici belső térfogatot. A Crystal változat idén már hat színben választható, a Black verzió pedig három lehetőséget kínál a búvároknak, akár HD lencsével is.




(cressi.hu)


Ha tetszett a cikk, kérlek fűzz hozzá megjegyzést, esetleg iratkozz fel az RSS csatornára, hogy legközelebb már a kedvenc hírolvasódba kapjad a legfrissebb bejegyzéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése