2011. november 25., péntek

Egynapos ajánlatok karácsonyra


December hónap maga az ünnep. Mintha mindig harangoznának és folyamatosan várnánk valamire. Talán a szeretetre... Azért csak sorra járjuk az üzleteket és buzgón vásárolunk. Mit tehetnénk? az ember azt adja amit tud. Én is szeretnék hozzájárulni e szertartásos ünnepi készülődéshez néhány remek búvárfelszereléssel.

A mai naptól kezdve minden hétköznap egy-egy kihagyhatatlan búvárfelszerelés ajánlatom lesz a számodra - de csak 11 napig! Az aktuális ajánlatot a közösségi oldalakon és itt a blogon (jobbra) minden nap megtalálod majd, de ha kéred szívesen értesítelek e-mailben is.

Miért kihagyhatatlan? Mert a kedvezmények mértéke ezúttal -20 - 50% között lesz, és ez talán remek alkalom a régóta sóvárgott cuccok beszerzésére.


Ezen túlmenően vásárlásoddal nemes ügyet is pártolsz, mert az akció keretében forgalmazott minden 100 Ft-ból 3 Ft-ot a Projcet AWARE Alapítványnak adományozok. Az alapítvány a víz alatti környezet védelmén, megőrzésén dolgozik.

A meghirdetett felszereléseket személyesen, telefonon, vagy e-mailben lehet megrendelni. Az akció november 25 - december 9. tart, és az adott napon a készlet erejéig érvényes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése